Yhteistilat

Asukastalot

Asukastalojen toimintaa suunnittelee ja ohjaa vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Toimintaryhmän jäsenet ovat edustajakokouksen siihen valitsemia henkilöitä sekä muita alueen asukkaita, jotka ovat kiinnostuneita toiminnan kehittämisestä. Arabian Palvelu Oy:n vastuulla on yhteiskerhotilojen rakennuttaminen, ylläpito ja huolto. Kääntöpaikalla ja myöhemmin Bokvillanissa järjestettävä toiminta rahoitetaan kokonaisuudessaan kurssimaksuilla ja tilavuokrilla.

Tiloissa tapahtuvasta toiminnasta vastaa: http://arabianasukastalot.fi/

Kääntöpaikka

Vanhan pankin tiloihin remontoitu Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka aloitti toimintansa syksyllä 2009. Talo toimii asukkaiden kohtaamispaikkana ja monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana. Kääntöpaikan tiloja on mahdollista vuokrata myös juhla- ja kokouskäyttöön.

Arabian palvelu Oy:n kanssa palvelusopimuksen tehneiden taloyhtiöiden asukkaat ovat oikeutettuja alennettuihin kurssimaksuihin ja tilavuokriin. Lisätietoja Kääntöpaikan kursseista ja toiminnasta löytyy osoitteesta Kurssit .

Toiminnanjohtaja:
Jutta Kivistö
Emäntä:
Pia Lappalainen
  • Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka
  • Intiankatu 1
  • 00560
  • Helsinki

Bokvillan

Kääntöpaikkaa vastapäätä sijaitsevaa, vuonna 1872 rakennettua Bokvillanin huvilaa kunnostettiin 2010 – 2012 Arabian alueen asukkaiden juhla- ja kerhotiloiksi. Sisätiloiltaan pääosin 1940-luvun lopun asuun kunnostettu huvila avattiin asukkaiden käyttöön lauantaina 14.9.2013.

Bokvillan on varattavissa juhla-, tapahtuma- ym. käyttöön perjantai-iltaisin, lauantaisin ja arkipyhinä vain ns. juhlapakettihinnalla. Muuten tilat ovat varattavissa tunti/tila-perusteisella hinnalla.