ARABIAN PALVELU OY STRATEGIA 2018-2022

 ARVOT

 Paikallisuus – Olemme osa Arabianrannan yhteisöä ja vaalimme asuinympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

 Avoimuus – Ansaitsemme luottamuksen toimintamme avoimuudella ja läpinäkyvyydellä.

 

 STRATEGISET PAINOTUKSET

 Pysäköinti – Panostamme pysäköintialueiden kehittämiseen ja edesautamme sähköautoilun yleistymistä. Edistämme osaltamme sähköautoilun kattavan latausverkoston rakentamista Arabian alueelle. Selvitämme kustannukset ja mahdollisuudet latauspisteiden rakentamisesta pysäköintitonteillemme.

 Yhteispihat – Panostamme yhteispihojen korjaus- ja huoltopalvelujen toimivuuteen, sekä niiden viihtyisyyteen. Huolehdimme, että niiden taiteelliset arvot säilyvät.

 Yhteistilat – Ylläpidämme ja huolehdimme yhteistilojen turvallisuudesta, niiden kunnosta ja viihtyvyydestä pitkällä tähtäimellä.

 Sähköiset palvelut ja viestintä – Palvelemme kattavasti sähköisesti. Hyödynnämme sähköisiä prosesseja vähentääksemme manuaalista työtä. Lähtökohtaisesti asukas voi hoitaa kaiken asioinnin kanssamme sähköisesti nettisivujen kautta. Nettisivut ovat käyntikorttimme ja luovat mielikuvan modernista laadukkaasta toimijasta. Vahvistamme viestinnällä kuvaa paikallisesta toimijasta. Olemme luonteva ja tunnettu osa Arabianrantaa.