Arabian Palvelun hallitus piti 5.9.2017 hallituksen kokouksen, jossa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Uusi huoltoyhtiö

Arabian Palvelun uusi huoltoyhtiö on aloittanut 1.7.2017. Huoltoyhtiön vaihtumisen myötä yhteispihoillamme on tehty parannustöitä pihojen kunnon kohentamiseksi ja niiden hoidon helpottamiseksi. Tavoitteena on saada parannustyöt päätökseen kuluvan syksyn aikana.

Kotisivujen uusiminen

Arabianpalvelu.fi-sivut pyritään uusimaan syksyn 2017 aikana. Tietoverkon luovuttamisesta johtuen Arabian Palvelun sivut ovat vanhentuneet, ja sivuilla on muutakin vanhentunutta tai virheellistä tietoa. Sivujen uudistamisen tavoitteena on myös parantaa Arabian Palvelun tiedotusta osakkaille ja asukkaille.

Isännöitsijäpalveluiden kilpailuttaminen

Arabian Palvelu on parhaillaan kilpailuttamassa isännöintipalveluita. Tavoitteena on saada uusi isännöitsijä/toimitusjohtajasopimus voimaan 1.1.2018. Isännöitsijäpalveluiden kilpailuttamisen myötä olemme käyneet läpi Arabian Palvelun kaikki toiminta-alueet ja uusineet sopimukset vastaamaan AP:n tämän hetken tarpeita.

Autopaikkojen muuttaminen sähköautoille sopiviksi

Arabian Palvelu on asettanut työryhmän miettimään autopaikkojen sähköistämistä sähköautojen latausta varten. Asiassa kuullaan myös alueen asukkaita ja aiheesta keskustellaan Arabian Palvelun tiedotustilaisuudessa 20.11. Asian selvittämistä jatketaan saadun palautteen perusteella. Tarvittavat päätökset tehdään aikaisintaan keväällä 2018, koska sähköautojen latausratkaisuja kehitetään tällä hetkellä hurjaa vauhtia eikä hätiköityjä ratkaisuja tietenkään kannata tehdä.

Tiedotustilaisuus

Arabian Palvelun omistajille (= taloyhtiöiden isännöitsijöille ja hallitusten puheenjohtajille tai heidän edustajilleen) pidetään tiedotustilaisuus maanantaina 20.11.2017 kello 18.00 alkaen Nordic Lightin tiloissa osoitteessa Arabiankatu 12, 00560 Helsinki.

Lisätietoja hallituksen puheenjohtajalta: Harri Kukkula, puhelin 040 861 5034.

Helsingissä, 15.9.2017

Arabian Palvelu Oy

Hallitus