Skip to main content

Autopaikkojen vuokraus ja avainten luovutus

Autopaikkoja vuokraa ja avaimet, sekä mahdolliset asukaspysäköintitunnukset luovuttaa taloyhtiönne huoltoliike tai isännöitsijä.

Autopaikkamaksu

Autopaikkamaksusta ja sen perimisestä päättää taloyhtiönne.

Pysäköintialueiden hoito, kunnossapito ja vikailmoitukset

Palmia Oy
Puhelin: 030 322 222 päivystys 24h) tai
Sähköposti: arabianpalvelut.asiakaspalvelu@palmia.fi

Autojen lämmitys / lataustolppien kunnossapito ja vikailmoitukset

Tehomen Oy
Sähköposti: info@tehomen.fi
Puhelin: 050 911 3857 (vikailmoituksia soittamalla ei suositella)
Kotisivu: https://tehomen.fi/yhteystiedot/huolto/

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

  1. Autopaikalle saa pysäköidä vain käytössä ja rekisteröitynä olevia henkilö-, farmari- ja pakettiautoja tai moottoripyöriä. Autopaikalla ei saa säilyttää tai varastoida mitään.
  2. Auto on aina pysäköitävä vuokrasopimuksen mukaiselle paikalle. Asukaspysäköintitunnus (jos taloyhtiöllä on lupakäytäntö) on oltava näkyvillä kuljettajan puolella ja              luettavissa tuulilasin läpi.
  3. Auton tarpeeton ns. tyhjäkäynti on pysäköintialueella ehdottomasti kielletty.
  4. Autopaikan käytössä on ehdottomasti noudatettava kulloinkin voimassa olevia paloviranomaisten antamia määräyksiä, sekä siisteyttä ja annettuja järjestyssääntöjä.
  5. Mikäli autopaikan haltija ei noudata Arabian Palvelu Oy:n tai autopaikan vuokrasopimuksen vuokranantajan (taloyhtiön) ohjeita ja määräyksiä, voidaan autopaikan vuokrasopimus purkaa päättymään välittömästi.

Lämmitys- / lataustolppien käyttö ja avaimet

Lämmityspistorasiaa varten käyttäjälle luovutetaan avain. Arabian Palvelu Oy luovuttaa kaikki avaimet taloyhtiöille, jotka vastaavat autopaikkojen vuokrauksesta   ja näiden ohjeiden välittämisestä autopaikan käyttäjille. Uuden/toisen avaimen lämmitystolppiin voi teettää avainliikkeessä. Autonlämmitysjohtoja ei saa pitää   tolpissa irrallaan, ilman että auto on kytketty kiinni johtoon. Huolto voi poistaa irrallaan roikkuvat johdot tolpista.

Auton lataaminen

Auton lataaminen on sallittua vain niille, jotka ovat tehneet lataussopimuksen oman taloyhtiönsä kanssa. Taloyhtiö ilmoittaa lataajan nimen osoitteen ja auton paikkatiedot tiedot Arabian Palvelulle, joka aktivoi latauspalvelun. Taloyhtiö laskuttaa lataajalta lataussähkön osuuden. Arabian Palvelu Oy laskuttaa lataussähköt taloyhtiötä kolmen kuukauden välein. Mikäli luvatonta latausta havaitaan, voidaan myös lämmityssähkö katkaista.

Palveluyhtiön vastuut

Arabian Palvelu Oy ei vastaa sähkön jakelusta tai laitteiden toiminnassa autopaikalla ilmenevistä rajoituksista tai muista puutteellisuuksista eikä näistä tai tulesta, vedestä, pölystä, noesta, varkaudesta, vahingonteosta tms. syistä autopaikan haltijan autopaikalla olevalle omaisuudelle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita pysäköintilaitos ei ole tuottamuksellaan aiheuttanut. Arabian Palvelu Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

Viimeisimmät artikkelit