Skip to main content

Bokvillan

Bokvillanin huvila on 1872 rakennettu kauppaneuvos ja kirjakauppias Gustaf Wilhelm Edlundin kesähuvilaksi. Huvilaa peruskorjattiin vuosina 2010-2012, jolloin sisätilat kunnostettiin 1940-luvun lopun asuun. Bokvillan avattiin asukkaiden käyttöön syyskuussa 2013.

Tee eväsretki Bokvillaninpuistoon, varaa harrastustila, tai järjestä juhlat kauniissa vanhassa huvilassamme.

Kaksikerroksisessa Bokvillanissa on tiloja monenlaisiin tarpeisiin – meillä järjestät harrastusryhmät, kurssit, kerhotoiminnan, juhlat ja muut tilaisuudet. Juhlasalin lisäksi huvilasta löytyy erilaisia kerhotiloja, keittiö ruokasaleineen ja kirjasto.

Juhlat Bokvillanissa

Bokvillanin tilat palvelevat elämän kaikissa vaiheissa – meillä on pidetty niin nimiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, häät kuin muistotilaisuudetkin. Lisäksi tiloja vuokrataan mm. kokouskäyttöön.

Vanhan huvilan hurmaava miljöö ja ihanteellinen sijainti lähellä Helsingin keskustaa luovat upeat puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Kerrallaan taloon mahtuu enintään 100 juhlijaa.

Lisää tietoja löydätte Bokvillanin kotisivuilta, osoitteesta www.bokvillan.fi

Tilavaraukset tehdään kotisivuilla sijaitsevan varauskalenterin kautta.

Bokvillanin tilakoordinaattori Enni on paikalla tiistaisin ja torstaisin klo. 10-18. Hänen kanssaan voitte sopia tutustumiskäynnistä, kysyä tilojen käytöstä, varustelusta ja muista taloon liittyvistä asioista.

Tilakoordinaattorin tavoitatte sähköpostitse varaukset@arabianpalvelu.fi, tai puhelimitse numerosta 040 1299 305. Vastaamme yhteydenottoihin muutaman arkipäivän sisällä.

Olettehan yhteydessä ennen tuloanne varmistuaksenne siitä, että olemme paikalla!

Osakasyhtiöiden talotiistait

Bokvillanin tilat ovat Arabian Palvelu Oy:n taloyhtiöiden käytössä vastikkeetta tiistaisin klo 17 alkaen.

Taloyhtiöt voivat varata tilan maksutta omaan käyttöönsä.

Muut käyttäjät voivat varata tiloja hinnaston mukaisesti.