Skip to main content

Kerhotila Bokvillan

Arabian Palvelu Oy:n osakastaloyhtiöillä ja niiden asukkailla on upeat kerhotilat Bokvillanissa osoitteessa Hämeentie 125. Bokvillan on historiallisesti merkittävä maamerkki keskellä Arabianrantaa. Huvilan rakennutti kirjakauppias ja kauppaneuvos Gustaf Wilhelm Edlund kesäpaikakseen 1870-luvulla, jonka jälkeen kiinteistö on toiminut Arabian posliinitehtaan johtajien työsuhdeasuntona.

Bokvillanissa voi järjestää juhlia, harrastus- ja kerhotoimintaa, pop-up kahviloita, konsertteja, työpajoja, näyttelyitä, kokouksia – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Arabian Palvelu Oy:n osakasyhtiöiden asukkailla on oikeus vuokrata tiloja puoleen hintaan. Lisäksi teillä on mahdollisuus tiistaisin ja torstaisin käyttää tiloja veloituksetta tietyin ehdoin.

Bokvillanissa on avoimet ovet maanantaisin ja torstaisin klo. 10-17, kun tilakoordinaattorimme Enni on paikalla. Hän esittelee teille mielellään tiloja ja talon historiaa. Ennin tavoitatte puhelinnumerosta 040 1299 305, tai sähköpostilla, varaukset@arabianpalvelu.fi

Lisää tietoja Bokvillanista löydätte osoitteesta www.bokvillan.fi

Bokvillanissa tehdään sisätilojen tasonnostokorjauksia maalis- huhtikuussa. Sisätiloja pestään ja maalataan, valaistusta ja äänentoistoa uusitaan, maisemaikkunat saavat arvoisensa verhot ym.

Ystävällisin terveisin,

Mika Lehtonen

toimitusjohtaja

Arabian Palvelu Oy

Viimeisimmät artikkelit